دانشگاه حضرت معصومه(س) قم
دانشگاه حضرت معصومه(س) قم
امور تغذیه دانشگاه حضرت معصومه (س)

امور تغذیه دانشگاه حضرت معصومه (س) همزمان با تاسیس دانشگاه در سال 1386 فعّالیت و خدمات رسانی خود به دانشجویان عزیز را آغاز نمود. امور تغذیه این دانشگاه جزء اوّلین دانشگاه هایی است که از آذر ماه سال 1389 و در جهت پاسخگویی به سلائق مختلف دانشجویان ، برنامۀ دو غذایی و سپس چند غذایی را در هریک از وعده های غذایی ناهار و شام خود به اجرا در آورده است که نقش موثّری در پاسخگویی به سلائق مختلف و جلب رضایت دانشجویان گرامی داشته است.
امور تغذیه دانشگاه حضرت معصومه ( س ) از اواخر سال تحصیلی 90-89  و در راستای تحقّق اصل 44 قانون اساسی و قانون برنامه پنجم توسعه، اقدام به انجام بیش از 200 ساعت كار تحقیقی و محاسباتی در خصوص چگونگی حالات مختلف تهیّه و طبخ غذای دانشجویی نمود كه منجر به تصمیم گیری بر خرید غذا یا به عبارت دیگر برون سپاری كامل امر تهیه مواد و طبخ غذای دانشجویی ( الگوی چهارم و گامی فراتر از الگوی پیشنهادی صندوق رفاه در آن مقطع ) گردید؛ و از سال تحصیلی 91-90 ،غذای دانشگاه طیّ تشریفات اداری و با برگزاری مناقصه و عقد قرارداد از آشپزخانه های معتبر و خوش سابقه خریداری می گردد.

در حال حاضر در هر وعده ناهار دانشجویان این دانشگاه 2 یا 3 نوع غذای گرم و 2 نوع غذای سرد ( الویه و ساندویچ ) و در هر وعده غذای شام، 1 یا 2 نوع غذای گرم و 4 تا 5 نوع غذای سرد (الویه، نیمه آماده، خشک و کنسروی )  و در مجموع بیش از 30 نوع غذای گرم و 10 نوع غذای سرد در برنامه غذایی ناهار و شام هر ماه این دانشگاه ارائه می گردد كه به نوبه خود در خور توجّه است. در این راستا این دانشگاه اقدام به تدوین دو برنامه غذایی پایه یكماهه نموده است كه در تدوین آن پارامترهای متعدّدی از قبیل ایجاد حدّ اكثر تنوّع غذایی، توجّه به سلایق مختلف افراد، توجّه به طبیعت غذا های مختلف، میزان استقبال نسبی دانشجویان از هر غذا ، ملاحظات كاری آشپزخانه و همچنین توازن در هزینه كرد غذای دانشجویی لحاظ شده است و می تواند برای سایر دانشگاه ها نیز قابل استفاده باشد. به علاوه سبزی خوردن به همراه کلّیۀ غذاهای ناهار و به طور ثابت و 4 نوع دسر دیگر ( ماست، دوغ، ماست موسیر و سالاد ) نیز به طور انتخابی در سبد غذایی ناهار و شام دانشجویان ارائه می گردد. صبحانه نیز به صورت روزانه در سالن غذا خوری دانشگاه و با امكان انتخاب بین حدّ‌اقل 4 نوع بسته صبحانه ارائه می گردد.

چند نکته و قانون کلّی در خصوص غذای دانشجویی:
— بنا بر قوانین و مقرّرات وزارت علوم و صندوق رفاه دانشجویان، دانشجویان بومی ( دانشجویان ساكن در همان شهر دانشگاه پذیرش شده ) می‌توانند از وعده غذای ناهار و دانشجویان غیر بومی ( سایر دانشجویان ) می توانند از سه وعده غذایی صبحانه،‌ناهار و شام دانشگاه در سنوات مجاز تحصیلی استفاده نمایند.
— برای دریافت غذا لازم است كه قبلاٌ نسبت به رزرو و خرید غذای خود اقدام كرده باشید. یعنی با توجّه به برنامه كلاسی و روز ها و ساعات حضور خود در دانشگاه و احیاناٌ برنامه‌ خود برای دیدار از خانواده و همچنین ساعات توزیع غذا ، در خصوص برنامه‌غذایی خود تصمیم گیری كرده و نسبت به خرید و رزرو ناهار و شام خود  اقدام نمایید.
توجّه: سنوات مجاز تحصیلی برای دانشجویان مقطع کارشناسی 8 نیمسال تحصیلی می باشد؛ و پس از آن طبق قوانین صندوق رفاه هزینه های امور رفاهی مانند غذا و خوابگاه به طور کامل ( بدون احتساب یارانه ) از دانشجویان اخذ می شود.
—در روزهای پنجشنبه، جمعه و دیگر تعطیلات رسمی، غذا ارائه نمی گردد؛ لذا دانشجویانی که به دلیل بُعد مسافت و یا هر دلیل دیگر این روزها در خوابگاه می مانند لازم است جهت تهیّه غذا و ملزومات آشپزی تدارک لازم را ببینند.
اطلاعات و راهنماییهای كامل در خصوص مقرّرات امور تغذیه با موضوعاتی از قبیل فرصت رزرو غذا، محل و ساعت توزیع غذا، قیمت غذا و نحوه پرداخت آن و دیگر موضوعات مربوطه را در سامانه امور تغذیه به آدرس http://food.hmu.ac.ir مطالعه نمایید.
امور تغذیه دانشگاه حضرت معصومه (س)
تلفن تماس: 33209030-025 داخلی 404



تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه حضرت معصومه(س) می باشد

دانشگاه حضرت معصومه(س) قم - - امور تغذیه دانشگاه حضرت معصومه (س)