امور تغذیه دانشگاه حضرت معصومه (س)

امور تغذیه دانشگاه حضرت معصومه (س) همزمان با تاسیس دانشگاه در سال 1386 فعّالیت و خدمات رسانی خود به دانشجویان عزیز را آغاز نمود. امور تغذیه این دانشگاه جزء اوّلین دانشگاه هایی است که از آذر ماه سال 1389 و در جهت پاسخگویی به سلائق مختلف دانشجویان ، برنامۀ دو غذایی و سپس چند غذایی را در هریک از وعده های غذایی ناهار و شام خود به اجرا در آورده است که نقش موثّری در پاسخگویی به سلائق مختلف و جلب رضایت دانشجویان گرامی داشته است.
امور تغذیه دانشگاه حضرت معصومه ( س ) از اواخر سال تحصيلي 90-89  و در راستاي تحقّق اصل 44 قانون اساسي و قانون برنامه پنجم توسعه، اقدام به انجام بيش از 200 ساعت كار تحقيقي و محاسباتي در خصوص چگونگي حالات مختلف تهيّه و طبخ غذاي دانشجويي نمود كه منجر به تصميم گيري بر خريد غذا يا به عبارت ديگر برون سپاري كامل امر تهيه مواد و طبخ غذاي دانشجويي ( الگوي چهارم و گامي فراتر از الگوي پيشنهادي صندوق رفاه در آن مقطع ) گرديد؛ و از سال تحصیلی 91-90 ،غذای دانشگاه طیّ تشریفات اداری و با برگزاری مناقصه و عقد قرارداد از آشپزخانه های معتبر و خوش سابقه خریداری می گردد.

در حال حاضر در هر وعده ناهار دانشجويان اين دانشگاه 2 یا 3 نوع غذای گرم و 2 نوع غذای سرد ( الویه و ساندویچ ) و در هر وعده غذاي شام، 1 يا 2 نوع غذاي گرم و 4 تا 5 نوع غذاي سرد (الویه، نیمه آماده، خشک و کنسروی )  و در مجموع بيش از 30 نوع غذاي گرم و 10 نوع غذاي سرد در برنامه غذايي ناهار و شام هر ماه اين دانشگاه ارائه مي گردد كه به نوبه خود در خور توجّه است. در اين راستا اين دانشگاه اقدام به تدوين دو برنامه غذايي پايه يكماهه نموده است كه در تدوين آن پارامترهاي متعدّدي از قبيل ايجاد حدّ اكثر تنوّع غذايي، توجّه به سلايق مختلف افراد، توجّه به طبيعت غذا هاي مختلف، ميزان استقبال نسبي دانشجويان از هر غذا ، ملاحظات كاري آشپزخانه و همچنين توازن در هزينه كرد غذاي دانشجويي لحاظ شده است و مي تواند براي سایر دانشگاه ها نيز قابل استفاده باشد. به علاوه سبزی خوردن به همراه کلّیۀ غذاهای ناهار و به طور ثابت و 4 نوع دسر دیگر ( ماست، دوغ، ماست موسیر و سالاد ) نيز به طور انتخابي در سبد غذایی ناهار و شام دانشجویان ارائه می گردد. صبحانه نيز به صورت روزانه در سالن غذا خوري دانشگاه و با امكان انتخاب بين حدّ‌اقل 4 نوع بسته صبحانه ارائه مي گردد.

چند نکته و قانون کلّی در خصوص غذای دانشجویی:
— بنا بر قوانين و مقرّرات وزارت علوم و صندوق رفاه دانشجويان، دانشجويان بومي ( دانشجويان ساكن در همان شهر دانشگاه پذيرش شده ) مي‌توانند از وعده غذاي ناهار و دانشجويان غير بومي ( ساير دانشجويان ) مي توانند از سه وعده غذايي صبحانه،‌ناهار و شام دانشگاه در سنوات مجاز تحصیلی استفاده نمايند.
— براي دريافت غذا لازم است كه قبلاٌ نسبت به رزرو و خريد غذاي خود اقدام كرده باشيد. يعني با توجّه به برنامه كلاسي و روز ها و ساعات حضور خود در دانشگاه و احياناٌ برنامه‌ خود براي ديدار از خانواده و همچنين ساعات توزيع غذا ، در خصوص برنامه‌غذايي خود تصميم گيري كرده و نسبت به خريد و رزرو ناهار و شام خود  اقدام نماييد.
توجّه: سنوات مجاز تحصیلی برای دانشجویان مقطع کارشناسی 8 نیمسال تحصیلی می باشد؛ و پس از آن طبق قوانین صندوق رفاه هزینه های امور رفاهی مانند غذا و خوابگاه به طور کامل ( بدون احتساب یارانه ) از دانشجویان اخذ می شود.
—در روزهاي پنجشنبه، جمعه و ديگر تعطيلات رسمي، غذا ارائه نمي گردد؛ لذا دانشجویانی که به دلیل بُعد مسافت و یا هر دلیل دیگر این روزها در خوابگاه می مانند لازم است جهت تهیّه غذا و ملزومات آشپزی تدارک لازم را ببینند.
اطلاعات و راهنماييهاي كامل در خصوص مقرّرات امور تغذيه با موضوعاتي از قبيل فرصت رزرو غذا، محل و ساعت توزيع غذا، قيمت غذا و نحوه پرداخت آن و ديگر موضوعات مربوطه را در سامانه امور تغذيه به آدرس http://food.hmu.ac.ir مطالعه نماييد.
امور تغذیه دانشگاه حضرت معصومه (س)
تلفن تماس: 33209030-025 داخلی 404



تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه حضرت معصومه(س) می باشد