صدور دانشنامه،ريزنمرات و شرايط دريافت آن

دانشنامه مدرک قطعی فارغ‌التحصیلی دانشجو محسوب می‌شود و بیشتر برای فارغ‌التحصیلانی که قصد ارائه مدرک فارغ‌التحصیلی خود به خارج از کشور و ترجمه آن را دارند استفاده می‌شود و فارغ‌التحصیل برای دریافت آن لازم است شرایط زیر را دارا باشد .
1.اتمام دوران تعهد خدمت (کار در ایران) بابت آموزش رایگان:
این تعهد مربوط به دانشجویان روزانه که به صورت رایگان تحصیل نموده اند می‌شود که بایستی با توجه به سهمیه پذیرش خود در دانشگاه (منطقه 3،2،1،شاهد،...)، پس از فارغ‌التحصیلی مدت معینی را در ایران مشغول به کار بوده باشند .
تصبره 1 : دانشجویان روزانه پذیرفته شده از منطقه 1 و شاهد  یک برابر مدت تحصیل تعهد خدمت در ایران دارند و دانشجویان پذیرفته شده منطقه 2 و 3 دو برابر مدت تحصیل تعهد خدمت در ایران دارند که برای انجام تعهد خدمت بایستی در سازمانهای دولتی و یا غیر دولتی مشغول به کار بوده و نامه‌ای از آن سازمان خطاب به دانشگاه مبنی بر اشتغال به کار با ذکر تاریخ شروع و پایان ارائه نماید. (اشتغال پس از فارغ‌التحصیلی قابل قبول است)
تبصره 2 :  فارغ¬التحصیلان می‌توانند تعهد خدمت آموزش رایگان خود را به صورت نقدی نیز پرداخت نمایند که مبلغ آن با توجه به تعداد نیمسالهای تحصیلی ، رشته ، سال ورود ، سهمیه قبولی و همچنین بر اساس تعرفه‌ای که از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ابلاغ می‌شود توسط اداره دانش‌آموختگان محاسبه شده و متقاضی دانش‌نامه به حساب سیبا شماره 2172019006002 نزد بانک ملی شعبه فردوسی کد 137  تحت عنوان درآمد اختصاصی سازمان امور دانشجویان وزرات علوم تحقیقات و فناوری واریز می‌نماید.
تبصره 3 : فارغ‌التحصیلانی که مشغول به کار نشده‌اند و جهت کاریابی به اداره کار و امور اجتماعی استان محل سکونت خود مراجعه نموده‌اند  چنانچه حداقل یک سال از تاریخ فارغ‌التحصیلی آنان گذشته باشد و 6 ماه آن را در موقعیت کاریابی قرار گرفته و شغل مناسب با رشته تحصیلی آنان پیشنهاد نگردد ، می‌توانند گواهی عدم کاریابی را از اداره کار و امور اجتماعی دریافت و با ارائه آن به دانشگاه تعهد خود را لغو نمایند.
2-  پرداخت کامل بدهی و تسویه حساب با صندوق رفاه دانشجویان و ارائه نامه تسویه حساب آن به اداره دانش‌‌آموختگان .
3-  داشتن شرایط دریافت گواهی موقت فارغ‌التحصیلی که قبلا ذکر شد
4-  تکمیل فرم درخواست صدور دانش‌نامه و همچنین فرم تسویه انجام تعهد آموزش رایگان.
5- مدارک مورد نیاز
   5-1-  سه قطعه عکس 3 در 4 رنگی جدید
   5-2- اصل گواهی موقت فارغ‌التحصیلی که قبلا دریافت نموده است.
   5-3- اصل کارت ملی
   5-4- مبلغ 10000 ریال بابت ابطال تمبر

توجه:  دانش‌نامه و ریز‌نمرات فقط به شخص دانشجوی فارغ‌التحصیل پس از دریافت رسید تحویل می‌گردد.