راهنمای ثبت نام در خوابگاه برای نو دانشجویان 1402

راهنمای متقاضیان خوابگاه دانشگاه حضرت معصومه علیها السلام

ضمن عرض تبریک به پذیرفته شدگان دانشگاه حضرت معصومه(س) به اطلاع پذیرفته شدگان غیربومی متقاضی خوابگاه می  رساند ، پذیرفته شده بعد از تایید ثبت نام  اینترنتی و اخذ شماره دانشجویی به میزکار خود مراجعه و درخواست عضویت خوابگاه خود را طبق فایل راهنما تکمیل نمایید.( فایل5 را از اینجا دریافت نمایید) و  یکروز بعد از ثبت نام اینترنتی و تایید شدن ثبت نام اینترنتی ، پذیرفته شده بایستی با مراجعه به سایت صندوق رفاه دانشجویان به آدرس https://refah.swf.ir نسبت به ثبت نام ( فایل 2 را از اینجا دریافت نمایید) و تکمیل اطلاعات و ثبت مقطع ( فایل راهنمای 4 را ازاینجا دریافت نمایید) اقدام به درخواست اقامت خوابگاه نمایند( فایل راهنمای 3 را از اینجا دریافت نمایید)

تبصره1: بعد از ورود به سامانه صندوق رفاه دانشجویان و تکمیل اطلاعات  و ثبت اطلاعات ، قسمت ثبت مقطع فعال خواهد شد و بعد از ثبت مقطع نیز گزینه خوابگاه فعال خواهد شد

تبصره2: داشتن شماره حساب و شماره شبای بانک تجارت به نام پذیرفته شده و شماره همراه به نام پذیرفته شده هنگام  ثبت نام در صندوق رفاه دانشجویان الزامی است.
*قابل ذکر است زمان ثبت نام حضوری ، درخواست دانشجویان متقاضی خوابگاه با توجه به شرایط و اقدامات مراحل فوق مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

* حضور ولی قانونی (پدر یا همسر)الزامی است.
تبصره1: در صورت فوت پدر یا همسر، حضور ولی قانونی با ارائه گواهی فوت و مستندات ولی قانونی الزامی است.
تبصره2: ارائه مستندات پزشکی برای پذیرفته شدگانی که پدر یا همسر آنان قادر به حضور نمی باشند نیز الزامی است.
*همچنین دانشجویان زمان ثبت نام حضوری می بایست فایل شماره 12(
از اینجا دریافت نمایید) را به همراه خود داشته باشند.