دستاوردهای گروه حسابداری

فرصت‌های شغلی یک حسابدار بسیار گسترده است و از پایین‌ترین سطح تا بالاترین سطح را در بر می‌گیرد. با وجود این که در دانشگاههای مختلف کشور اعم از دولتی، غیرانتفاعی و آزاد، دانشجویان بسیاری در رشته حسابداری تحصیل می‌کنند، اما تعداد فارغ‌التحصیلان بیکار این رشته از سایر رشته‌ها کمتر است. علت این است که از یک موسسه کوچک گرفته تا بزرگترین کارخانه‌های کشور حداقل برای تهیه اظهارنامه مالیاتی به حسابدار نیازمند هستند. فارغ‌التحصیلان می‌توانند در کلیه مؤسسات و واحدهای تجاری، اعم از دولتی یا خصوصی به عنوان حسابدار در شاخه‌های حسابداری مالی، حسابداری صنعتی،حسابداری دولتی و حسابرسی مشغول به کار شوند.فارغ‌التحصیلان دوره‌های تحصیلات تکمیلی این رشته، آمادگی و پختگی بیشتری برای حضور در بازار کار دارند و امکان ادامه تحصیل در این رشته تا مقطع دکتری در ایران میسر است. مقطع کارشناسی رشته حسابداری دانشگاه حضرت معصومه(س) هم چون اغلب دانشگاه ها فاقد گرایش است، اما اخیرا در برخی دانشگاه ها در مقطع کارشناسی ارشد برای رشته حسابداری گرایش هایی در نظر گرفته شده است.بر اساس سیاست های کلی دانشگاه حضرت معصومه(س) گروه حسابداری این دانشگاه نیز در جهت پرورش کارشناسان خبره و باکیفیت در رشته حسابداری تمامی همت و جدیت خود را به کار گرفته و به کار خواهد گرفت. گروه حسابداری این دانشگاه برای دانشجویان این رشته طی دوران تحصیل کارگاه های آموزشی و کلاس هایی که بتواند جنبه های عملی حسابداری را نیز به آنها بیاموزد تدارک می بیند. آمار اشتغال دانش آموختگان رشته حسابداری این دانشگاه در سازمان ها و ادارات دولتی از قبیل بیمه ها، بانک ها و سایر دستگاه ها موید تلاش بی وقفه دانشگاه در این زمینه است. گروه حسابداری دانشگاه حضرت معصومه(س) برای اولین بار در سطح ایران اقدام به برگزاری المپیاد حسابداری نمود که این اقدام نشانگر پویایی و تلاش اساتید و دست اندرکاران به منظور ارتقای علمی مستمر دانشجویان است.استفاده از اساتید مطرح و به روز رشته و برگزاری سمینارهای آمادگی آزمون کارشناسی ارشد و نیز کلاس های آمادگی کارشناسی ارشد با کیفیتی مثال زدنی سبب موفقیت دانشجویان این رشته در آزمون های کارشناسی ارشد شده است. در مجموع با توجه به فرصت های شغلی و تحصیلی مناسب برای دختران در این رشته و همت دانشگاه به منظور ایجاد تسهیلات برای دانشجویان نخبه، تحصیل رتبه های برتر کنکور در رشته حسابداری دانشگاه حضرت معصومه(س) توصیه می شود.