همزمان با هفتمین سالگرد تاسیس دانشگاه حضرت معصومه (س): رييس و كاركنان دانشگاه در مراسم خطبه خوانی حرم مطهر شركت كردند

صبح امروز، همزمان با دهه کرامت و به مناسبت گذشت هفت سال از تاسیس دانشگاه دخترانه حضرت معصومه (س) در شهر مقدس قم، کارکنان این دانشگاه در ویژه برنامه آئین خطبه خوانی حرم مطهر حضرت معصومه (س) شرکت نمودند.

در این مراسم که رئیس، مدیران، اساتید و عموم کارکنان این دانشگاه در آن حضور داشتند در صحن امام رضا (ع) برگزار شده و  با مداحی و مولودی خوانی و دیگر برنامه های فرهنگی همراه بود.
در انتهای این ویژه برنامه، کارکنان دانشگاه حضرت معصومه (س) با زیارت و عرض ارادت دسته جمعی در محضر آن حضرت، از عنایات همیشگی بانوی کرامت به دانشگاه مزین به نام ایشان قدردانی نمودند.
دانشگاه دخترانه حضرت معصومه (س) از سال 1386 با پذیرش دانشجو در سه رشته در مثطع کارشناسی شروع به کار نموده و در حال حاضر در چندین رشته در مقطع کارشناسی ارشد نیز دانشجو می پذیرد.
8/6/93