همايش بين المللي ترجمه قرآن كريم با مشاركت دانشگاه برگزار مي شود

اولین همایش بین المللی ترجمه قرآن كریم طی روزهای 25 و 26 آذر ماه در پژوهشكده مطالعات ترجمه دانشگاه علامه طباطبایی(ره) و با مشاركت گروه زبان انگلیسی دانشگاه حضرت معصومه(س) برگزار می گردد.

در این همایش علاوه بر دانشگاه حضرت معصومه(س)، مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، دانشگاه علامه طباطبایی(ره)، مؤسسه فرهنگی ترجمان وحی و مركز ساماندهی ترجمه و نشر معارف اسلامی و علوم انسانی نیز مشاركت دارند.
محورهای این همایش عبارتند از: كلیات ترجمه قرآن كریم، اصول و روش ترجمه قرآن كریم، مباحث نظری در ترجمه قرآن كریم، انواع ترجمه قرآن كریم، مترجم شناسی قرآن كریم و تاریخ ترجمه قرآن كریم.
بر اساس اعلام دبیرخانه این همایش آخرین مهلت ارسال طرح نامه 30 مهرماه 1393 و زمان اعلام نتایج بررسی طرح نامه ها 15  آبان ماه سال جاری می باشد.
علاقمندان می توانند جهت ارسال طرح نامه از طریق رایانامه به نشانی conference@translationstudies.ir  اقدام نمایند.
همچنین جهت اطلاع از شرایط پذیرش طرح نامه و یا كسب اطلاعات بیشتر می توانند به نشانی اینترنتی www.translationstudies.ir مراجعه نمایند.
لازم به ذكر است: هزینه شركت در این همایش 500 هزار ریال برای عموم و مبلغ 300هزار ریال برای دانشجویان در نظر گرفته شده است.