اردوی فرهنگی-تفریحی دانشجویان جدیدالورود دانشگاه حضرت معصومه (س) برگزار شد

دانشجویان جدیدالورود دانشگاه حضرت معصومه (س) در اردوی فرهنگی – تفریحی این دانشگاه شرکت کردند.

این اردو در نخستین روزهای سال تحصیلی جاری، در روستای کرمجگان با هدف آشنایی و ارتباط داانشجویان با یکدیگر برگزار شد.
شرکت کنندگان در این برنامه فرهنگی تفریحی پس از زیارت امام زاده نور علی در جلسه پرسش و پاسخ از مسؤولین دانشگاه حاضر شدند.
حجت الاسلام و المسلمین آخوند زاده، مسؤول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه حضرت معصومه (س) نیز طی سخنانی، دانشجویان را به استفاده از اماکن مذهبی به خصوص بارگاه ملکوتی حضرت معصومه (س) توصیه نمود.
وی گفت: بسیاری از علما زندگی در شهر قم و در جوار حرم مطهر حضرت معصومه (س) را باعث رشد علمی و روحانی خود می دانند، لذا دانشجویان این دانشگاه هم باید این فرصت چند ساله را مغتنم شمرده و با بانوی کرامت بیش از پیش انس گیرند.
در انتها به شرکت کنندگان در مسابقات فرهنگی جوایزی اهدا شده و کارگاه آموزشی با موضوع مهارت های زندگی   پایان بخش این اردو بود.