همايش آشنايي با شبكه هاي اجتماعي در دانشگاه حضرت معصومه (س) برگزارشد.

ظهر امروز همایش آشنایی با شبكه های اجتماعی  با حضور استاد محمد هادی فضل الله نژاد در سالن همایش های امام علی (ع) برگزار شد.

وی پس از  بیان  تاریخچه  شبكه های معروف اجتماعی همچون فیس بوك ، واتس آپ ، وایبر،‌ لاین و... به ریشه یابی و علت ایجاد این شبكه ها در دنیا پرداخت.
این کارشناس حوزه شبکه های اجتماعی با ارائه اسناد معتبر از اهداف و چگونگی فعالیت شبکه های اجتماعی پرده برداشته و گفت: اصرار تمامی شبکه های مجازی فعال محدود نمودن هرچه بیشتر حریم خصوصی افراد و دریافت اطلاعات کاربران است.
محمد هادی فضل الله نژاد در این همایش که با استقبال خوب دانشجویان مواجه شده بود به شرایط کنونی دنیا اشاره نموده و ادامه داد: در زمان کنونی، جنگ، جنگ اطلاعاتی و ارتباطیست و کشوری می تواند از لحاظ فرهنگی تاثیر گذار باشد که مجاری ارتباطی قوی تری داشته باشد لذا ابرقدرت ها، شاهراه های ارتباطی را وسیله برای استعمار می دانند.

در پایان این همایش به سوالات دانشجویان در این  زمینه  پاسخ  داده شد.