رئیس دانشگاه حضرت معصومه(س) در گفت و گو با نسيم ماهیت اصلی روز دانشجو استکبارستیزی است

دكتر علی رضا باقری ثالث در گفت و گویی با نسیم اظهار داشت: از فرصت روز دانشجو باید برای بالا بردن آگاهی سیاسی دانشجویان استفاده کنیم/ نباید اجازه داد که ماهیت اصلی روز دانشجو که استکبار ستیزی است به سمت دیگری سوق داده شود

باقری در گفتگو با «نسیم» باگرامیداشت یاد و خاطره شهدای مبارزه با استکبار جهانی گفت: دانشجو باید فهم و درک سیاسی داشته باشد و از این روز دانشجو باید برای بالا بردن آگاهی سیاسی دانشجویان استفاده کرد. ماهیت اصلی روز دانشجو استکبارستیزی است نه مطالبات دانشجویی و باید از این که ماهیت اصلی این روز را به سمت و سوی دیگری هدایت کنند، پرهیز شود.
رئیس دانشگاه حضرت معصومه(س) قم همچنین با اشاره به دغدغه رهبر معظم انقلاب مبنی بر عدالت‌خواه بودن جنبش دانشجویی افزود: باید در طول سال با برگزاری نشست‌های مختلف و دعوت از افراد مختلف و کارشناسان مذهبی بحث ریشه‌دار عدالت را بررسی کرد و دانشجویان را در مسیر مطالبه عدالت قرار داد.
93/09/16