شرکت دانشگاه حضرت معصومه(س) در پانزدهمین نمایشگاه ملی دستاوردهای پژوهش و فناوری

همزمان با هفته ملی پژوهش و فناوری دانشگاه حضرت معصومه(س) نیز همراه با سایر مراکز علمی کشور در نمایشگاه ملی پژوهش و فناوری شرکت خواهد نمود.

مدیر پژوهش و فناوری دانشگاه با اعلام این خبر افزود: در این نمایشگاه که از روز یک شنبه 23 آذر ماه لغایت 26 آذر ماه در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار می گردد، ده ها مرکز علمی کشور مشارکت دارند.
وی هدف از مشارکت در این نمایشگاه را معرفی دستاوردهای دانشگاه حضرت معصومه(س) به بازدیدکنندگان عنوان نموده و خاطرنشان کرد: در این نمایشگاه از چندین کتاب و ده ها عنوان مقاله اعضای هیأت علمی دانشگاه عرضه می گردد.
دکتر مهدی یزدان شناس در پایان از عموم استادان و دانشجویان و کارکنان دانشگاه دعوت به عمل آورد تا از غرفه دانشگاه واقع در سال 13-12 بازدید به عمل آورند.
93/09/20