اعضاي ستاد برگزاري مراسم سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي در دانشگاه تعيين شدند

دكتر علی رضا باقری ثالث، طی احكام جداگانه اعضای ستاد برگزاری مراسم سی و ششمین سالگرد پیروزی شكوهمند انقلاب اسلامی را تعیین نمود.

بر اساس احكام صادر شده توسط رییس دانشگاه، محمدامین بنایی مدیر روابط عمومی و امور بین الملل به عنوان دبیر ستاد و حجج الاسلام و المسلمین محمدرضا آخوندزاده مسؤل نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، علی رضا رستمی هرانی رییس اداره حراست و آقایان علی نوری مدیر امور اداری، محمدمهدی بختیاری مدیر امور مالی، رسول عباسی مدیر فرهنگی اجتماعی، محمدجواد رضایی كارشناس روابط عمومی و همچنین خانم ها سیده فاطمه حسینی كارشناس امور فرهنگی و زهرا بیگلری كارشناس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه به عنوان اعضای ستاد منصوب گردیدند.
دكتر علی رضا باقری ثالث، در این احكام بر ضرورت تعامل و هم فكری به منظور برگزاری هر چه با شكوه تر این مراسم ها تأكید نموده است.
93/11/01