اردوي زيارتي فرهنگي مشهد مقدس ويژه دانشجويان برگزار شد

اردوی زیارتی فرهنگی مشهد مقدس ویژه دانشجویان ورودی سال 1391 دانشگاه حضرت معصومه(س) طی روزهای 2 الی 7 بهمن ماه و با حضور بیش از 40 نفر از دانشجویان برگزار شد.

بازدید از فرهنگسرای زیارت و برگزاری كارگاه آموزشی با موضوع عفاف و حجاب و بازدید از چندین مركز تفریحی مشهد از برنامه های این اردو عنوان شده است.
در این اردوی 5 روزه كه با مشاركت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و مدیریت فرهنگی اجتماعی برگزار شده است، دانشجویان شركت كننده به 4 حلقه تقسیم و در هتل محل اقامت پیرامون مسائل معرفتی به بحث و گفت و گو پرداختند.
گفتنی است: بر اساس تصمیم شورای فرهنگی دانشگاه عزیمت به مشهد مقدس برای كلیه دانشجویان حداقل یك بار در طول دوره تحصیل در دانشگاه اتفاق خواهد افتاد و فعالین فرهنگی و مذهبی از امتیازات خاصی در این سفر بهره مند می شوند.
پایان خبر
93/11/07