به مناسبت روز دانشجو؛
رئیس دانشگاه حضرت معصومه (س) پیامی صادر نمودند

بسمه تعالی

روز دانشجو نماد استقلال طلبی و استکبار ستیزی ملت رشید ایران است و دانشجو سمبل عدالت خواهی، پرسشگری، علم جویی، جهاد و تلاش بی وقفه برای ساختن ایرانی آزاد، آباد و مستقل است. دانشجو به عنوان مغز متفکر و موتور محرکه نسل جوان جامعه ما، باید به دور از عافیت طلبی، علاوه بر تلاش  شبانه روزی برای تحصیل علم و دانش، در مقابل کژیی‌ها و ناهنجاری‌ها در همه عرصه‌های حیات اجتماعی اعم از عرصه اقتصاد، فرهنگ، سیاست و مدیریت جامعه بایستد، با فقر، فساد و تبعیض مبارزه کند و با نشاط و بالنده و پر تلاش در جهت توسعه و پیشرفت ایران اسلامی گام بردارد. اما برای موفقیت در این مسیر ناهموار باید تاریخ معاصر کشور خود را بداند و دشمنان این سرزمین کهن را بشناسد و عناصر اصلی هویت خود را پاس بدارد.

روز دانشجو که گرامیداشت یاد و خاطره دانشجویان شهیدی است که در مبارزه با استبداد ستم شاهی و استعمار و استکبار جهانی به سردمداری آمریکای جهان خوار به خون غلتیدند، بر همه دانشجویان عزیز بویژه دانشجویان محترم دانشگاه حضرت معصومه(س) مبارک باد.

ابراهیم عبدی پور

رئیس دانشگاه حضرت معصومه (س)