به منظور بررسی خدمات مرکز مشاوره دانشگاه؛
هیات بازدید از مراکز مشاوره دانشگاه های منطقه 4 از مرکز مشاوره دانشگاه بازدید کرد

هیات بازدید از مراکز مشاوره دانشگاه های منطقه 4 با حضور در دانشگاه حضرت معصومه(س) از ساختار، خدمات و کیفیت ارائه خدمات مرکز مشاوره دانشگاه بازدید کرد.

در این جلسه دکتر حسین معینی، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه ضمن معرفی اعضای هیات علمی مشاوره دانشگاه، ارائه خدمات مشاوره‌ای و گسترش آن را در دانشگاه ضروری دانست و گفت: دیدگاه دانشگاه نسبت به مرکز مشاوره و بهداشت، حمایتی، پیشگیرانه و مثبت بوده و این دیدگاه روند رو به رشد مرکز مشاوره و بهداشت دانشگاه را موجب شده است.
دکتر الهام فتحی مسئول مرکز مشاوره و بهداشت دانشگاه نیز به توصیف و تشریح اقدامات، خدمات و توسعه ساختار مرکز مشاوره پرداخت.
وی افزایش امکانات فیزیکی و تجهیزات، ایجاد بخش روان سنجی، تشکیل کانون های همیاران سلامت و بهداشت و فعال سازی این کانون ها، گسترش خدمات مشاوره ای، مددکاری و روانپزشکی و انجام طرح غربالگری سلامت روان ورودی جدید را از فعالیت های این مرکز عنوان کرد و افزود: امیدواریم با انجام فعالیت های متنوع در این مرکز شاهد کاهش آسیب های ناشی از مسائل روانی و بهداشتی دانشجویان باشیم.