به همت دفتر همکاری‌های علمی و امور بین الملل؛
تفاهم‌نامه همکاری میان دانشگاه حضرت معصومه(س) و پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی منعقد شد

این تفاهم نامه با تاکید بر توسعه همکاری های پژوهشی و فناوری میان پژوهشگاه و دانشگاه؛ بهره مندی متقابل از ظرفیت ها و امکانات یکدیگر؛ توسعه ارتباطات میان پژوهشگران، اعضای هیأت علمی پژوهشگاه و اعضای هیأت علمی، اساتید و دانشجویان دانشگاه و ایجاد زمینه مناسب برای هم افزایی بین مراکز و اجرای طرح های پژوهشی مشترک، منعقد شده است. بر اساس این تفاهم نامه، نمایندگان طرفین متعهد شدند تا با ارائه توانمندی های مادی و معنوی در جهت ارتقاء سطح علمی- پژوهشی، یکدیگر را در عرصه بین المللی یاری کنند.

تفاهم نامه همکاری آموزشی، پژوهشی، فناوری و ارتباطات بین‌الملل، میان دانشگاه حضرت معصومه(س) و پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی با حضور دکتر ابراهیم عبدی‌پورفرد و حجت الاسلام و المسلمین دکتر نجف لک‌زایی، روسای این دو مرکز امضا شد.