پس از سال ها مجاهدت؛
حضرت آیت الله مومن ساعاتی پیش، دار فانی را وداع گفت

عضو هیات امنای دانشگاه حضرت معصومه (س) که از مدتی پیش به علت بیماری در بیمارستان بستری بود، دعوت حق را لبیک گفت.

هیات رئیسه، اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان دانشگاه حضرت معصومه (س) این ضایعه اسف بار را به محضر امام زمان (عج)، مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و عموم ملت ایران تسلیت عرض نموده و از خداوند صبر جزیل را برای بازماندگان آن مرحوم  می طلبد.

گفتنی است آیت الله محمد مومن از اعضای ارشد جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، متولد 1319 و از شاگردان امام راحل و مبارزان نهضت اسلامی در برابر رژیم ستمشاهی بود.

وی پس از پیروزی انقلاب نیز مسئولیتهای مختلفی از جمله مدیریت حوزه علمیه، نماینده مردم قم در مجلس خبرگان رهبری و عضویت در شورای نگهبان را در کارنامه داشت.

پیکر آیت‌الله مومن روز شنبه ۴ اسفند ساعت ١٠ صبح از مسجد امام حسن(ع) شهر قم به سمت حرم مطهر حضرت معصومه(س) تشییع خواهد شد.