به منظور توانمند سازی مهارتی دانشجویان و کمک به اشتغال دانش آموختگان دانشگاهی؛
تفاهم نامه همکاری میان دانشگاه حضرت معصومه (س) و سازمان فنی و حرفه ای استان قم امضا شد

به همت گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه، تفاهم نامه همکاری میان دانشگاه حضرت معصومه (س) و سازمان فنی و حرفه ای با هدف توانمند سازی مهارتی دانشجویان و کمک به اشتغال دانش آموختگان دانشگاهی منعقد گردید.

دکتر مریم بحرینی، رئیس  گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه، این تفاهم نامه را بر پایه سه فرایند اصلی نیازسنجی مهارتی، ارائه خدمات مشاوره شغلی و آموزشی و ارائه خدمات مهارت های آموزشی مورد نیاز بازار کار به دانشجویان دانست و افزود: اجرای این فرایند ها با تکیه بر ظرفیت های بالقوه و بالفعل این دانشگاه و سازمان فنی و حرفه ای می باشد.

گفتنی است این تفاهم نامه در 8 ماده،50 بند و 2 تبصره با حضور ریاست دانشگاه، رئیس سازمان فنی و حرفه ای استان قم، رئیس  گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت و جامعه و مسئول دفتر  همکاری های علمی و امور بین الملل دانشگاه به امضای طرفین رسید.