در آیین نکوداشت مقام استاد؛
از اعضای هیأت علمی دانشگاه تجلیل شد

در ویژه برنامه نکوداشت مقام استاد به مناسبت هفته معلم، از اعضای هیأت علمی دانشگاه تجلیل شد.

در این مراسم دکتر ابراهیم عبدی پور فرد رئیس دانشگاه حضرت معصومه (س) وظیفه اصلی اساتید را تربیت دانشجویان متخصص و متعهد دانست و گفت: دانشجویان باید به گونه ای تربیت شوند که در آینده جایگزین مناسبی برای اساتید باشند.

وی از اهمیت ارتباط اساتید با دانشجویان در فضایی صمیمی سخن گفت و افزود: اساتید باید مشکلات دانشجویان را درک کنند و برای حل مشکلات آن ها راه حل های مناسب پیشنهاد دهند.

دکتر ابراهیم عبدی پور ادامه داد: استاد، انسان ناصحی است که علاوه بر انتقاد منطقی، راه حل های مناسبی هم برای حل مسئله پیشنهاد می دهد.

رئیس دانشگاه حضرت معصومه (س) اظهار داشت: دغدغه این مجموعه مبنی بر حفظ جایگاه و توسعه دانشگاه را به مقامات وزارتی انتقال داده ایم و این کار را ادامه خواهیم داد؛ لیکن تک تک اساتید و کارکنان مجموعه مسوولیت بزرگی در جهت شناساندن هر چه بیشتر قدر و منزلت این دانشگاه در اذهان دارند و این امر جز با تلاش و انجام درست وظایف میسر نخواهد بود.