سمينار تخصصي اقتصاد مقاومتي در دانشگاه برگزار شد

عصر امروز سمینار تخصصی اقتصاد مقاومتی به همت بسیج دانشجویی دانشگاه حضرت معصومه(س) توسط دكتر طغیانی عضو هیأت علمی دانشگاه اصفهان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه حضرت معصومه(س) در این سمینار ابتدا به علل مشكلات اقتصادی پرداخته و سپس راهكارهای اقتصاد مقاومتی تبیین شد.
دكتر طغیانی در تشریح علل مشكلات اقتصادی، این مشكلات را از دو بعد درونی و بیرونی مورد بررسی قرار داد.
وی تحریم اقتصادی دشمنان كشور در طی سال های اخیر و اقتصاد رقابتی را از عمده ترین دلایل بروز مشكلات اقتصادی در بعد بیرونی عنوان نموده و در عین حال خاطر نشان كرد: البته بروز تحریم های ظالمانه اگر چه مشكلاتی را برای كشور ایجاد نموده ولی تمام مشكلات اقتصادی كشور نشأت گرفته از این موضوع نیست.
عضو هیأت علمی دانشگاه اصفهان در ادامه به تبیین موانع درونی مشكلات اقتصادی پرداخت. وی بی صبری، نداشتن همبستگی اجتماعی، كاهش رضایت مندی، عدم حمایت از تولیدات داخلی و عدم وصول حدود 60 درصد درآمدهای مالیاتی را از عمده ترین دلایل بروز مشكلات اقتصادی عنوان نمود.
دكتر طغیانی در بیان راهكارهای اقتصاد مقاومتی حمایت از تولید داخلی حتی در كوچك ترین موارد، توجه به تولید همزمان با مصرف، برندسازی،تغییر در برخی قوانین دست و پا گیر، شناسایی نقاط ضعف و برنامه ریزی جهت تقویت آنها و نیز جایگزین نمودن شیوه های نوین به جای استفاده از شیوه های سنتی را ازجمله راهكارهایی دانست كه موجب حركت در مسیر اقتصاد مقاومتی می شود.
94/09/10