پیکر پاک یکی از شهدای مدافع حرم در دانشگاه حضرت معصومه (س) تشییع شد.

ظهر امروز یکی از شهدای مدافع حرم بر دستان دانشجویان دانشگاه حضرت معصومه (س) تشییع شد. این مراسم که به همت بسیج دانشجویی دانشگاه حضرت معصومه (س) برگزار شد، با وجود شرایط نامناسب جوی مورد استقبال تعداد زیادی از دانشگاهیان قرار گرفت.

آیت الله مصطفوی نیا، عضو هیات علمی این دانشگاه طی سخنانی شهدا را از مقربین درگاه باریتعالی دانست و گفت: بهشت موعود انتظار دیدن این بندگان حقیقی خدا را دارد.
وی مهمترین وظیفه امروز مسلمین را نهی از منکرات دانست و ادامه داد: این شهدا هستند که با عمل به این فریضه الهی در خط مقدم این نبرد بین حق و باطل هستند.
این استاد حوزه و دانشگاه دفاعی که دور از مرزهای جغرافیایی توسط رزمندگان مدافع حرم انجام می شود را حاوی پیام بسیار مهمی دانست و افزود: نگهبانی از محتوای پر معنی عاشورا و ادامه راه حضرت زینب (س) آن چیزی است که این شهیدان آن را از جان خود هم مهمتر می دانستند، لذا ما نیز به نوبه خود باید تمام توان خود برای پاسبانی از هدف مهم سید الشهدا (ع) که همان اقامه ی معروف در جامعه است را بکار گیریم.

این مراسم با مرثیه سرایی مداح اهل بیت و وداع  دانشگاهیان با این شهید والا مقام به پایان رسید.