اردوي زيارتي فرهنگي دانشجويان در مشهد مقدس برگزار شد

اردوی زیارتی فرهنگی مشهد مقدس با حضور جمعی از دانشجویان طی روزهای 14 لغایت 19 بهمن ماه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی روابط عمومی دانشگاه حضرت معصومه(س) در این ادوی پنج روزه كه دانشجویان ورودی سال 1392 دانشگاه حضور داشتند علاوه بر زیارت بارگاه نورانی حضرت ثامن الحجج(ع) برنامه های فرهنگی و تفریحی نیز برگزار شد.

بازدید از فرهنگسرای زیارت، بازدید از آرامگاه حكیم ابولقاسم فردوسی و نیز اعزام به پارك آبی و مجموعه تفریحی كوهسنگی از برنامه های جنبی این اردو بود.

همچنین ختم دو دوره قرآن كریم، برنامه های مداحی، بیان احكام شرعی و نیز طرح مباحث اعتقادی نیز از جمله برنامه هایی بود كه شركت كنندگان در طول این ایام در آن شركت داشتند.

شایان ذكر است: این اردو همه ساله در این ایام به همت امور فرهنگی و فوق برنامه و با همكاری نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه حضرت معصومه(س) برگزار می گردد.

94/11/19