تجدید میثاق جمعی بانوان دانشگاه حضرت معصومه(س) با بینانگذار کبیر انقلاب اسلامی

به مناسبت فرا رسیدن بیست و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ، گروهی از بانوان شاغل در دانشگاه حضرت معصومه(س)  با حضور در حرم مطهر حضرت امام خمینی (ره) با آرمانهای امام راحل (ه) تجدید میثاق  و  با رهبر معظم انقلاب اسلامی تجدید بیعت کردند .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه حضرت معصومه(س) شرکت کنندگان علاوه بر قرائت فاتحه و قرائت نماز در جوار مرقد مطهر بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی از مجموعه سعدآباد تهران نیز بازدید کردند.

گفتنی است: در طی سال های اخیر بانوان شاغل در دانشگاه حضرت معصومه(س) در یکی از ایام دهه مبارک فجر ضمن حضور در مرقد امام راحل به بازدید از اماکن انقلابی می پردازند.

بازدید از حسینیه جماران، موزه عبرت، کاخ نیاوران از جمله مکان هایی بوده که در سال های گذشته توسط بانوان دانشگاه حضرت معصومه(س) مورد بازدید قرار گرفته است.

94/11/21