رونمایی از پایگاه اطلاع رسانی بنیاد خیرین حامی دانشگاه حضرت معصومه(س)

روز گذشته و همزمان شب سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی از پایگاه اطلاع رسانی بنیاد خیرین حامی دانشگاه حضرت معصومه(س) رونمایی شد.

به گزارش روابط عمومی بنیاد خیرین این رونمایی در حاشیه دومین نشست هیأت امنای بنیاد توسط حاج سید محمود برقعی از خیرین پیشکوت استان قم  نایب رییس هیأت مدیره بنیاد و با حضور مهندس سید حسن رضوی رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی ورییس هیأت مدیره بنیاد صورت گرفت.

دکتر علی رضا باقری ثالث رییس دانشگاه حضرت معصومه(س) در این مراسم ضمن تقدیر از عوامل ایجاد این وب سایت، بخش های مختلف این پایگاه اطلاع رسانی را تشریح کرد

رییس دانشگاه حضرت معصومه(س) در ادامه اساسنامه، خیرین در محضر بزرگان، جایگاه خیرین در نقشه جامع علمی کشور، اعضای مجمع عمومی، اعضای هیأت امناء، اعضای هیأت مدیره، فرم عضویت و گالری تصاویر را از جمله بخش های این وب سایت برشمرد

وی همچنین گزارش پیشرفت پروژه های عمرانی، معرفی اطلاعات حساب بنیاد، اتصال به پایگاه اطلاع رسانی حضرت امام خمینی(ره)، اتصال به پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری و ستاد خیرین وزارت علوم، تحقیقات و فناوری را از جمله بخش های دیگر این پایگاه معرفی کرد.

وی در پایان افزود: این وب سایت در ادامه فعالیت خود روز به روز کامل تر خواهد شد و به زودی با گسترش فعالیت های بنیاد، بخش های دیگری به آن اضافه خواهد شد.

94/11/21