پيام تسليت رييس دانشگاه حضرت معصومه(س) به مناسبت رحلت حضرت آيت الله واعظ طبسي

در پی ارتحال حضرت آیت الله واعظ طبسی(ره) تولیت آستان قدس رضوی، رییس دانشگاه حضرت معصومه(س) با صدور پیامی درگذشت این عالم ربانی را تسلیت گفت. متن این پیام بدین شرح است:

انالله و انا الیه راجعون

قال رسول الله (ص)

اذا مات العالم ثلم فی الاسلام ثلمة لایسدها شیء.

عروج ملكوتی عالم مجاهد، یار دیرین حضرت امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری(مدظله العالی) حضرت آیت الله حاج شیخ عباس واعظ طبسی(ره) كه عمری را صرف خدمتگزاری به آستان سراسر نور حضرت ثامن الائمه(ع) نمود موجب تأسف و تأثر بسیار گردید.

ایشان، علاوه بر افتخار خدمت در آستان مقدس رضوی، همواره چه در دوران مبارزه با رژیم ستم شاهی و چه در دوران با بركت انقلاب اسلامی همواره در صف مقدم همراهان و یاران انقلاب بود.

بدون تردید فقدان این عالم مبارز، ضایعه ای بزرگ برای كشور و به ویژه منطقه خراسان خواهد بود.

اینجانب ضمن عرض تسلیت به ساحت مقدس حضرت ولی عصر(عج)، مقام معظم رهبری(مدظله العالی) علماء و مراجع عالیقدر تقلید و به ویژه مردم شریف خطه خراسان و بیت شریف ایشان، از درگاه پروردگار متعال برای آن عالم ربانی طلب علّو درجات در بهشت رضوان مسألت می نمایم.

علی رضا باقری ثالث-رییس دانشگاه حضرت معصومه(س)

94/12/14