انتصاب مهندس گيوه چي به عنوان رييس گروه طرح و برنامه

دكتر علی رضا باقری ثالث، رییس دانشگاه حضرت معصومه(س) طی حكمی مهندس سیدسعید گیوه¬چی را به سمت رییس گروه طرح و برنامه دانشگاه منصوب كرد. متن كامل حكم مهندس گیوه چی بدین شرح است:

جناب آقای سیدسعید گیوه چی
احتراماً؛ نظر به مراتب دانش و تجارب ارزنده جنابعالی به موجب این حكم برای مدت دو سال به سمت رییس گروه طرح و برنامه دانشگاه حضرت معصومه(س)  منصوب می¬شوید.
پیشبرد برنامه راهبردی دانشگاه، اتخاذ تدابیر لازم در جهت ارتقای كیفیت نیروی انسانی و نیز خدمات دانشگاه در بخش های مختلف و همچنین تلاش در جهت یافتن راهكارهای لازم به منظور تأمین اعتبارات لازم به ویژه در حوزه عمرانی از اهم مأموریت ¬های شما در این حوزه به شمار می¬رود.
امیـداست با اتكـال به خـداوند متعال و در سایه عنـایات بانوی كرامت در پیشبرد اهداف عالی دانشگاه حضرت معصومه(س) در حوزه مربوطه موفق و مـؤید باشید.
با آرزوی توفیق الهی
علی رضا باقری ثالث- رییس دانشگاه حضرت معصومه(س)
گفتنی است: مهندس گیوه چی پیش تر نیز طی یك دوره چهار ساله عهده دار مسؤلیت گروه طرح و برنامه در دانشگاه بوده است و اكنون پس از دكتر محمدرضا فلاح مجدداً به این مسؤلیت منصوب شده است.
95/01/25