برپايي دومين ايستگاه سلامت در دانشگاه حضرت معصومه(س)

به مناسبت فرارسیدن هفته هلال احمر از صبح امروز دومین ایستگاه سلامت در دانشگاه حضرت معصومه(س) توسط كانون هلال احمر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه حضرت معصومه(س) در این ایستگاه ارزیابی بیومكانیكی ناهنجاری های پا و ستون فقرات دانشجویان و كاركنان دانشگاه صورت پذیرفت.
دكتر علی رضا باقری ثالث رییس دانشگاه حضرت معصومه(س) نیز پس از انجام این ارزیابی ها طی سخنانی ضمن تمجید از فعالیت های ارزشمند مجموعه كانون هلال احمر در دانشگاه حضرت معصومه(س) از حمایت بیشاز پیش  دانشگاه از این مجموعه مقدس خبر داد.
وی ضرورت حفظ و كنترل سلامت دانشجویان را بسیار مهم دانست و تأكید كرد: این قبیل برنامه ها در آینده بیش از گذشته برای دانشجویان اجرا شود.
گفتنی است: در ایستگاه سلامت امروز دانشگاه، 300حدود  نفر از دانشجویان و كاركنان دانشگاه توسط كارشناسان مركز جامع توانبخشی مداین قم مورد معاینات كف پا، زانو، كمر و ستون فقرات قرار گرفتند.
95/02/15