دکتر محمدعلی حسین‌زاده بر اثر سانحه رانندگی درگذشت

محمدعلی حسین زاده منتخب مردم مراغه و عجب‌شیر در مجلس دهم صبح امروز (شنبه) در یک سانحه رانندگی در آزادراه قزوین- زنجان درگذشت.

بر اساس اعلام رئیس پلیس راه استان قزوین در این سانحه که در کیلومتر 63 باند جنوبی آزادراه قزوین_ زنجان به وقوع پیوست، خودرو پژو پارس واژگون شده و محمدعلی حسین زاده منتخب مردم مراغه در مجلس شورای اسلامی در این حادثه جان خود را از دست داد و سه سرنشین دیگر این خودرو که از اعضای خانواده وی بودند، مصدوم و به بیمارستان تأمین اجتماعی شهر تاکستان منتقل شدند.
لازم به ذکر است مرحوم حسین زاده از سال 1390 نماینده وزیر علوم ، تحقیقات و فن آوری در دانشگاه حضرت معصومه (س) بوده است.
دکتر علیرضا باقری ثالث رئیس دانشگاه حضرت معصومه (س) طی پیامی، مصیبت وارده را به عموم مردم مراغه، عجب‌شیر، سراجو و قلعه‌چای تسلیت  و برای خانواده وی صبری جزیل مسئلت نمود.
برخی از سوابق دکتر حسین زاده به شرح زیر است:
نماینده تام الاختیار نهاد نمایندگی رهبری در شورای  نظارت بر نشریات و تشکل های سیاسی دانشگاه تهران.
استاد دانشگاه و تدریس سال های متمادی در دانشگاه تهران از جمله دانشکده های فنی ، اقتصاد،علوم اجتماعی ،هنرهای زیبا،شهرسازی و علوم پایه.
عضو هیات مدیره و معاونت انجمن علمی انقلاب اسلامی ایران.
 قائم مقام کانون دانشگاهیان  ایران اسلامی در استان قم.
عضو شورای برنامه ریزی مدیریت هماهنگی امور استان های ستاد اقامه نماز کشور .
 مشاور معاون پژوهشی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها
 همکاری با کار گروه اقتصاد و بانکداری اسلامی دبیر خانه کمیته دائمی پدافند غیر عامل کشور.
نماینده وزیر علوم ، تحقیقات و فن آوری در دانشگاه حضرت معصومه (س)
 عضو شورای تحریریه نشریه معارف ویژه استادان گروه های معارف اسلامی سراسر کشور
پایان خبر 95/2/18