پيام رييس دانشگاه حضرت معصومه(س) به مناسبت هفته روابط عمومي

به مناسبت فرارسیدن 27 اردیبهشت ماه روز جهانی ارتباطات و هفته روابط عمومی دكتر علی رضا باقری ثالث در پیامی ضمن نكوداشت این روز بزرگ از تلاش های همكاران روابط عمومی تقدیر و تشكر كرد.متن كامل این پیام بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم
در عصری كه توسعه روزافزون مرزهای دانش، دغدغه برنامه ریزان و مدیران گردیده، ارتباطات و ابزارها ی آن  نقش به سزایی ایفا می كند. از این منظر روابط عمومی  به عنوان یكی از مصادیق ارتباط، تأثیر فزآینده ای در فرآیند توسعه علمی داشته و دارد.
تأثیر شگرف روابط عمومی به عنوان هنر هشتم در پیشبرد راهبردها، تصمیم سازی  های كلان و نقش آفرینی آن در تحقق اهداف متعالی سازمان، بی بدیل است و این تأثیرگذاری جز در سایه تلاش عالمانه و هنرمندانه كارگزاران روابط عمومی محقق نخواهدشد.
از این رو در سالروز نكوداشت روز سترگ روابط عمومی و ارتباطات بر خود لازم می دانم ضمن پاسداشت همه تلاش ها و زحمات ، ازخدمات ارزنده شما همكاران سخت كوش  روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه حضرت معصومه(س) صمیمانه تشكر و قدردانی نماییم.
بدون تردید كسب توفیقات مكرر جز در پرتو عنایات بانوی كرامت و همت شما عزیزان بزرگوار محقق نمی گردید.
با آرزوی توفیق الهی
علی رضا باقری ثالث- رییس دانشگاه حضرت معصومه(س)