انتصاب مدير پژوهش و فناوري دانشگاه

رییس دانشگاه حضرت معصومه(س) طی حكمی، دكتر فائزه اركان را برای مدت دو سال به سمت مدیر پژوهش و فناوری دانشگاه حضرت معصومه(س) منصوب كرد.

متن حكم دكتر باقری ثالث بدین شرح است:
سركار خانم دكتر فائزه اركان
احتراماً؛ نظر به مراتب دانش و تجارب ارزنده سركار عالی به موجب این حكم برای مدت دو سال به سمت مدیر پژوهش و فناوری دانشگاه حضرت معصومه(س) منصوب میشوید.
تعامل سازنده با پژوهشگران ، اعضای محترم هیأت علمی و نیز با سایر مراكز علمی و پژوهشی ، استفاده از همفكری اساتیـد صاحب نظر،  بهره منـدی از بسترها و ظرفیت های موجود، از جمله مهم ترین مأموریت های جنابعالی به شمار می رود.
امیـداست با اتكـال به خـداوند متعال و در سایه عنـایات بانوی كرامت در پیشبرد اهداف عالی دانشگاه حضرت معصومه(س) در حوزه مربوطه موفق و مـؤید باشید.
با آرزوی توفیق الهی
علی رضا باقری ثالث- رییس دانشگاه حضرت معصومه(س)
گفتنی است: پیش از دكتر مهدی یزدان شناس عهده دار این مسؤلیت بوده است.
لازم به ذكر است: دكتر اركان دانش آموخته دوره دكتری تخصصی زبان شناسی از دانشگاه تهران است.
95/04/26