حضور كاركنان دانشگاه حضرت معصومه(س) در آيين خطبه خواني حرم مطهر

در ششمین روز از ایام دهه كرامت جمعی از كاركنان دانشگاه حضرت معصومه(س) با حضور در شبستان حضرت نجمه خاتون(س) حرم مطهر در آیین خطبه خوانی حضور یافتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه حضرت معصومه(س) در این مراسم كه همزمان با روز بزرگداشت حضرت احمد ابن موسی شاهچراغ(ع) و ایام سالگرد تأسیس دانشگاه حضرت معصومه(س) برگزار شد، شركت كنندگان در فضایی معنوی به زیارت و مناجات پرداختند.
قرائت قرآن، سخنرانی توسط یكی از وعاظ، مداحی توسط یكی از مداحان اهل بیت(ع) و سرودخوانی توسط خادمین آستان از جمله برنامه های این مراسم بود.
در پایان نیز شركت كنندگان به زیارت مضجع شریف حضرت فاطمه معصومه(س) پرداخته و از آن حضرت در مسیر خدمت به جامعه علمی كشور طلب استمداد نمودند.
گفتنی است: كاركنان دانشگاه حضرت معصومه(س) همه ساله در یكی از ایام دهه كرامت در آیین خطبه خوانی این ایام شركت می نمایند.

95/05/19