استقبال كم نظير مردم و مسؤلان از غرفه دانشگاهيان در نمايشگاه سيماي اميد

نمایشگاه دستاوردهای دولت تدبیر و امید كه از روز 2 شهریور ماه در محل دائمی نمایشگاه های استان قم برگزار شده بود، روز گذشته به كار خود پایان داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه حضرت معصومه(س) در این نمایشگاه كه با استقبال كم نظیر اقشار مختلف مردم و مسؤلان همراه بود، دانشگاه حضرت معصومه(س) در قالب غرفه دانشگاهیان به ارائه دستاوردهای خود پرداخت.
غرفه دانشگاهیان نمایشگاه سیمای امید در اولین روز آغاز به كار خود میزبان  دكتر محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بود. بعد از آن مهندس سید مهدی صادقی استاندار قم از این غرفه بازدید كرد.
سپس سید صدر الدین موسوی معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع انسانی به همراه محمد علی زاده مشاور و مدیر كل حوزه استاندار و سیدرضا طباطبایی مدیركل روابط عمومی و امور بین الملل از دیگر مسؤلان بازدید كننده از غرفه دانشگاهیان بودند.
حمید رضا شیخ الاسلام مدیركل آموزش و پرورش، دكتر احمد عطار نیا مدیركل آموزش فنی و حرفه ای، امیر طیبی نژاد مدیرعامل شركت شهرك های صنعتی استان قم و محمد خامه یار رییس ستاد اقامه نماز دیگر مدیران استان بودند كه در روز اول نمایشگاه از دستاوردهای حوزه آموزش عالی استان بازدید نمودند.
در روز دوم برگزاری نمایشگاه سیمای امید، غرفه دانشگاهیان میزبان حجت الاسلام و المسلمین داود نمازی مشاور وزیر كشور در امور روحانیت و ائمه جمعه و جماعات بود، سپس محسن اوروجی مدیركل مركز مدیریت بحران و در نهایت محمدابراهیم فقیه زاده رییس جهاد دانشگاهی استان قم از این غرفه بازدید كردند.
روز سوم برگزاری نمایشگاه سیمای امید روزهای پر رفت و آمدترین روز برای غرفه دانشگاهیان استان قم بود، حضور دكتر علی لاریجانی رییس مجلس شورای اسلامی و حجت الاسلام و المسلمین دكتر سیدمحمود علوی وزیر اطلاعات در نمایشگاه و بازدید از غرفه دانشگاهیان روز پركاری برای عوامل غرفه را رقم زد.
علاوه بر بازدید این دو مقام بلندپایه كشور، مدیران استان از جمله یونس عالی پور معاون هماهنگی امور زائران استانداری قم، حجت الاسلام و المسلمین عباس دانشی مدیركل فرهنگ و ارشاد استان قم، وحید فرجی دانا معاون فرهنگی هنری اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامی، دكتر محمد محمدرضایی رییس بنیاد نخبگان استان قم و مشاور استاندار در امور آموزش عالی، سیدمهدی علیزاده طباطبایی مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان، حجت الاسلام و المسلمین محمدصادق صالحی منش استاندار سابق قم از غرفه دانشگاهیان سیمای امید بازدید كردند.
اما در واپسین روز برگزاری نمایشگاه، غرفه دانشگاهیان میزبان مهندس احمدامیرآبادی فراهانی نماینده مردم قم و عضو هیأت رییسه مجلس شورای اسلامی، مهندس احد جمالی معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری قم و نصراله بازوند مدیركل تعاون، كار و رفاه اجتماعی استان بود.
نكته حائز اهمیت این بود كه در طی چهار روز برگزاری نمایشگاه صد ها نفر از مردم قم با حضور در نمایشگاه سیمای امید از عملكرد دستگاه های مختلف اجرایی و از جمله دانشگاه ها و مراكز آموز ش عالی استان دیدن كردند كه این رویداد در میان تمامی نمایشگاه های این چنینی ادوار گذشته كم سابقه و یا شاید بی سابقه بود. چنان كه مسؤلان كمیته اجرایی نمایشگاه هر شب مجبور به تمدید چندباره زمان فعالیت نمایشگاه شدند.
95/06/06