اقامه عزاي حسيني در دانشگاه حضرت معصومه(س)
همزمان با ایام عزاداری سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدلله الحسین(ع) و یاران باوفایش دانشگاه حضرت معصومه(س) نیز مانند سایر اماكن كشور غرق در عزا و ماتم شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه حضرت معصومه(س) از روز اول ماه محرم الحرام مراسم عزاداری شهادت امام حسین(ع) هر روز بعد از نماز ظهر و عصر در حسینیه دانشگاه برگزار و حجت الاسلام و المسلمین دكتر سرافراز از استادان حوزه و دانشگاه به ایراد سخنرانی پرداخت و برادر رمضانی یكی از مداحان اهل بیت عصمت و طهارت(ع) نیز مرثیه ثرایی كرد.
هم زمان با همین ایام هر شب بعد از نماز مغرب و عشاء نیز مراسم عزاداری در حسینیه خوابگاه دانشجویی برگزار شد  در آن مراسم حجت الاسلام و المسلمین دكتر رضایی به ایراد سخنرانی پرداخت و مداحان اهل بیت(ع) به مرثیه ثرایی پرداختند.
همچنین بنیاد خیرین حامی دانشگاه نیز از شام یازدهم محرم به مدت سه شب به اقامه عزای سرور و سالار شهیدان خواهد پرداخت.
در این مراسم حضرت آیت اله استادی عضو شورای عالی حوزه و حجت الاسلام و المسلمین بیگدلی از وعاظ برجسته قم به ایراد سخنرانی خواهند پرداخت و سپس ان اهل بیت(ع) مرثیه ثرایی می كنند.
95/07/14