نشست اخلاق اداری ویژه کارکنان برگزار شد

نشست حلقه صالحین بسیج کارکنان با موضوع اخلاق اداری صبح امروز در دانشگاه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه حضرت معصومه(س) دکتر رحمانی در این نشست بر ضرورت صداقت در سازمان تٲکید کرد و گفت: یکی از مهم ترین موضوعاتی که می بایست تمام عناصر سازمان به آن اهتمام داشته باشند، صداقت است.
این استاد دانشگاه در ادامه اظهار داشت: یکی دیگر از بایسته های سازمان داشتن چارچوب و ضوابط اخلاقی برای کارکنان است.
دکتر رحمانی ادامه داد: اگر در سازمان چارچوب مشخص و مدونی در حوزه اخلاق وجود داشته و بر رعایت آن نظارت لازم صورت پذیرد، شاهد یک سازمان اخلاقی خواهیم بود.
تعهد در کار و انجام امور به بهترین
وجه از دیگر مطالبی بود که این متخصص در حوزه مدیریت فرهنگی به آن پرداخت و گفت: هر یک از افراد در جامعه باید صرف نظر از واکنش های احتمالی، امور و وظایف خود را در کوتاه ترین زمان و به بهترین نحو ممکن انجام دهند.
این عضو هیٲت علمی در بخش پایانی سخنان خود تعهد نسبت به کارمند از پیگیری جهت بهبود معیشت، دریافت پیشنهاد جهت بهتر شدن امور و احترام به نظرات آنان و غیره را از ضروریاتی دانست که مدیران ملزم به توجه به آن می باشند.
همچنین ثبات شخصیتی و نقدپذیری از ویژگی هایی است که مدیران باید دارا باشند و این ویژگی ها موجب ارتقای اخلاق در سازمان می گردد.
96/08/19