به منظور ایجاد و گسترش همفکری و همکاری؛
دانشگاه حضرت معصومه (س) و جهاد دانشگاهی استان قم تفاهم نامه همکاری امضا کردند/تخفیف 25 درصدی کلاس های آموزشی جهاد دانشگاهی برای اساتید، کارکنان و دانشجویان

رئیس دانشگاه حضرت معصومه (س)  ضمن بازدید از مرکز ناباروری استان قم، با جهاد دانشگاهی تفاهم نامه همکاری امضا کرد.

طی این تفاهم نامه علاوه بر تاکید بر ایجاد زمینه های تعامل و همکاری در حوزه های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی، اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه از تخفیف 25 درصدی دوره های آموزشی جهاد دانشگاهی برخوردار خواهند شد.

همچنین استفاده از ظرفیت طرفین در انجام امور مربوط به تالیف و چاپ کتب، مقالات، اسناد و مدارک علمی در انتشارات جهاد دانشگاهی، مطالعات و افکار سنجی، تدریس، انجام پروژه ها، برگزاری کارگروه های تخصصی، همایش ها، جشنواره ها و نمایشگاه ها مورد توافق قرار گرفت.