پیام نوروزی دانشگاه حضرت معصومه (س) به مناسبت فرا رسیدن سال ۱۳۹۶

با فرا رسیدن سال جدید، دكتر علی رضا باقری ثالث رییس  دانشگاه حضرت معصومه(س) در پیامی فرارسیدن سال جدید را تبریك گفت.

بسم الله الرحمن الرحیم
یا مقلب القلوب والابصار یا مدبر اللیل والنهار یا محول الحول و الاحوال حول حالنا الی احسن الحال
پس از ادای احترام به روح بلند مرتبه امام خمینی(ره) و ارواح پاک شهیدان، این طلیعه‌ی نوروز که با نام حضرت فاطمه (س) مزین گشته است را به عموم مردم، اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه حضرت معصومه رس) تبریک می‌گوئیم. سال  ۱۳۹۵ با تمام فراز و نشیب هایش گذشت و به تجربه تبدیل شد. هم اکنون در نخستین ساعات سال ۱۳۹۶ که رهبر معظم انقلاب آن را سال اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال نام‌گذاری نموده‌اند قرار داریم.
سالی که می‌تواند با وجود ظرفیت‌های عظیم ملی و انجام مسئولیت مهمی که بر دوش تک‌تک افراد جامعه قرار داده شده است، به نقطه‌ی عطف تاریخ اقتصادی جمهوری اسلامی ایران تبدیل شود. دانشگاه حضرت معصومه (س) نیز همراه با دیگر مجموعه‌های فعال
برآن خواهد بود تا با ایجاد زمینه‌های مناسب در عرصه‌ی آموزش دانشجویان
و گسترش فرهنگ و مهارت کارآفرینی، نقش خود در پیشبرد این هدف عالی را هرچه
بهتر ایفا کند.
علاوه بر آن، دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری نیز بخشی دیگر از اتفاقات
مهم سال ۱۳۹۶ می‌باشد که به خواست خداوند و شرکت حداکثری واجدین شرایط در این
امر دینی و ملی، بار دیگر نام جمهوری اسلامی ایران با عزت و سربلندی همچون همیشه
بر قله‌های افتخار خواهد درخشید.