جشن با شكوه عید مبعث حضرت محمد(ص)، در سالن همایش های دانشگاه برگزار شد.

این مراسم با تلاش نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و با استقبال پر شور دانشجویان، سخنرانی حجت الاسلام آخوندزاده ، حضور بانو دینا زیبایی، طلبه تازه مسلمان،و مولودی خوانی برگزار شد.

نماینده مقام معظم رهبری، سخنرانی خود را حول فرموده« انی بعثت لاتمم مكارم الأخلاق»از پیامبر اسلام،اظهار داشته و با تاکید بر اینکه از پایه های اساسی اسلام مکارم اخلاق و حفظ آن می باشد، دانشجویان را به انجام اعمال عید مبعث، از جمله زیارت حضرت امیرالمومنین، نماز و صلوات فراخواند.
در ادامه مراسم، سرکار خانم دینا زیبایی، از اسلام، انقلاب معنوی زندگی اش پس از گرویدن به اسلام صحبت کردند.
دینا زیبایی، بانویی آلمانی است که در هجده سالگی به پیروی از پدر مسلمانش منقلب شده، به اسلام گرویده و برای تحصیلات و تحقیق در رشته علوم دینی، به ایران سفر کرده و در جامعه الزهرا قم، مشغول به تحصیل می باشد.