پیست سوارکاری دانشگاه حضرت معصومه (س) افتتاح شد.

مراسم افتتاحیه پیست سوارکاری دانشگاه حضرت معصومه (س) با حضور رئیس این دانشگاه و مدیران و دست اندرکاران این مجموعه برگزار شد.

صغری فتحی، رئیس اداره تربیت بدنی دانشگاه حضرت معصومه (س) در جریان این افتتاحیه گفت: این پیست ورزشی به مساحت بیش از 2400 متر مربع و با صرف هزینه ای در حدود 200 میلیون ریال ساخته شده و با استفاده از 3 اسب از نژادهای خوب، در اختیار دانشجویان قرار گرفته است.
وی با اشاره به اهمیت ورزش اسب دوانی در اسلام و سفارش بزرگان دین بر انجام این ورزش گفت: هدف از راه اندازی این ورزش در دانشگاه، تنوع فعالیت های ورزشی و بهره وری بیشتر اوقات فراغت دانشجویان است.
رئیس اداره تربیت بدنی افزود: دانشجویان این دانشگاه می توانند با هزینه ناچیزی در حد 100 هزار تومان در 8 جلسه مبانی سوارکاری را بیاموزند و از این ورزش فرح بخش لذت ببرند.