پیام تسلیت رییس دانشگاه حضرت معصومه(س) در خصوص حادثه ی کشتی حامل نفت جمهوری اسلامی ایران

پیام ریاست دانشگاه حضرت معصومه(س) در خصوص حادثه ی حزن انگیز و غم باری که برای متخصصین و دانشجویان جمهوری اسلامی ایران

بسمه تعالی
حادثه ی حزن انگیز و غم باری که برای متخصصین و دانشجویان کشورمان در کشتی حامل نفت خام رخ داد،قلب تمام ملت را به درد آورد.
اتفاقی که در آن تناقضات ظاهری طبیعی همچون آب و آتش دست به دست هم داد و جوانان غیوری که در راه وطن پا به عرصه ی اقیانوس نهاده بودند را از عزیزان خود جدا نمود.
لذا برخورد لازم می دانم ضمن درود بر روح آن سفر کردگان این مصیبت را از سوی جامعه ی دانشگاهی دانشگاه حضرت معصومه(س) به خانواده ی آنان تسلیت عرض نموده و با قلب داغدارشان همدردی می نماییم.
امید است مسئوولین کشوری و اعضای کمیته ی مربوط به بررسی این حادثه ،دقیق ترین ملاحظات را برای روشن شدن زوایای آن به کار بندند تا بتواند مرهمی بر آلام مردم عزیز کشور اسلامیمان باشد.
علیرضا باقری ثالث- رییس دانشگاه حضرت معصومه(س)