با هدف همکاری های کلان در حوزه های تخصصی مرتبط با مباحث زن و خانواده منعقد شد

تفاهم نامه همکاری میان دانشگاه حضرت معصومه (س) و مرکز تحقیقات زن و خانواده

در این تفاهم نامه بر ایجاد زمینه مناسب برای هم افزایی بین مراکز و اجرای طرح های پژوهشی مشترک تاکید و طی آن استفاده علمی اساتید از ظرفیت های علمی متاقبل تسهیل شده است.
بر اساس این تفاهم نامه، نمایندگان طرفین با ارائه توانمندی های مادی و معنوی یکدیگر در حوزه های آموزشی و پژوهشی متعهد شدند تا با توجه به اهمیت فعالیت در عرصه بین المللی، همکاری های دوسویه و تضایقی در جهت افزایش کمی و کیفی فعالیت های برون مرزی داشته باشند.
لازم به ذکر است که این تفاهم نامه بدون تاریخ انقضا تدوین شده و طرفین تعهد نامه با امضای آن تا پایبندی هر دو طرف به آن دارای اعتبار خواهد بود.
گفتنی است دانشگاه حضرت معصومه (س) به عنوان اولین دانشگاه ویژه خواهران که پس از انقلاب اسلامی تاسیس شده است در حال تامین زیر ساخت های همکاری و گام های بلند فعالیت در حوزه های تخصصی زنان می باشد.