پیام رئیس دانشگاه حضرت معصومه(س) در پی درگذشت حجت الاسلام و المسلمین دکتر احمد احمدی

انا لله و انا الیه الراجعون
درگذشت عالم ربانی و استاد فرهیخته، حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای احمد احمدی رحمه الله علیه موجب تاثر و تالم جامعه دانشگاهی گردید.

ایشان از استادان برجسته ی حوزه و دانشگاه، معلم نمونه ی فلسفه و اخلاق و انسانی ربانی بودند که از دوران سخت پیروزی انقلاب تا به ثمر نشستن تلاش های خود و یاران انقلابیش، عمر خود را صرف نشر و اعتلای تعالیم اسلامی، دانشگاهی و علوم انسانی کشور نمودند.
اینجانب همراه با خانواده دانشگاه حضرت معصومه(س)، ضایعه ی جبران ناپذیر درگذشت و اثرات فقدان آن روحانی جلیل القدر را به جامعه ی علمی و حوزوی، شاگردان و اعضای محترم شورای عالی انقلاب فرهنگی تسلیت عرض نموده و برای ایشان رحمت الهی و برای بازماندگان صبر جلی را از درگاه خداوند منان خواستارم.

علیرضا باقری ثالث
رئیس دانشگاه حضرت معصومه(س)