پیشرفت سریع و دقیق عملیات اجرایی پروژه کتابخانه مرکزی دانشگاه

فاز اول فرآیند فیزیکی پروژه احداث کتابخانه مرکزی دانشگاه طی قرارداد پیمانکاری با شرکت سقف بهمن و مشاوره شرکت مشاورین تهران محاسب از اسفند ماه 98 آغاز شده و با جدیت ادامه دارد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه حضرت معصومه (س)، این ساختمان با مساحتی در حدود 2500 مترمربع با سازه اسکلت بتنی در 2 طبقه ساخته خواهد شد که با دارا بودن سالن مطالعه ای با مساحت 800 متر مربع و  مخزنی با مساحت 400 متر مربع بیش از80 هزار جلد کتاب را در خود جای خواهد داد.

از دیگر فضاهای کتابخانه مرکزی در حال احداث این دانشگاه می توان به سالن مطالعه گروهی با مساحت 180 متر مربع، کارگاه کامپیوتر با مساحت 180 مترمربع و بخش اداری با مساحت 350 مترمربع در طبقه فوقانی آن اشاره نمود.

طبق برآوردهای دفتر نظارت بر طرح های عمرانی دانشگاه در صورت تامین اعتبار، این پروژه ملی تا پایان سال 1400 به بهره برداری خواهد رسید.

1399/3/12