از سوی موسسه خانه کتاب؛
انتخاب کتاب درآمدی بر مبانی جرح و تعدیل به عنوان یکی از برترین کتاب‌های دینی

کتاب درآمدی بر مبانی جرح و تعدیل به قلم دکتر فاطمه ژیان، عضو هیات علمی دانشگاه حضرت معصومه (س) به عنوان یکی از برترین کتاب های دینی منتشر شده در بهمن ماه 1398 از سوی موسسه خانه کتاب انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه حضرت معصومه (س) به نقل از روابط عمومی موسسه خانه کتاب، در بخش حدیث، 53 کتاب منتشر شده در بهمن ماه 1398 در چرخه داوری قرار گرفته و از میان آن ها کتاب درآمدی بر مبانی جرح و تعدیل چاپ شده در انتشارات دانشگاه حضرت معصومه (س) به عنوان برترین کتاب در این بخش انتخاب و در فهرستی با عنوان «اسفندنامه کتاب» در خردادماه 1399منتشر شد.

گفتنی است با توجه به حجم تولیدات کتاب در سال و ماه و سردرگمی مخاطبان و خانواده‌ها برای تهیه کتاب خوب، موسسه خانه کتاب هر ماهه با توجه به معیارهایی که اعلام شده، کتاب‌های برتر را معرفی و برای مطالعه پیشنهاد می کند.

علاقه مندان می توانند هر یک از کتاب های انتشارات دانشگاه حضرت معصومه (س) را از صفحه اختصاصی در فروشگاه اینترنتی https://ketabeqom.com/ تهیه نمایند.