در جشنوارۀ ملی رویش؛
کانون مهدویت دانشگاه حضرت معصومه(س) شایسته تقدیر شد

دانشگاه حضرت معصومه (س) از میان ۵ هزار و ۳۸۵ کانون فعال دانشگاه‌های کشور موفق به کسب یک رتبۀ ملی در جشنواره رویش شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه حضرت معصومه (س)، آئین اختتامیه نهمین جشنواره ملی رویش کانون های فرهنگی، هنری، اجتماعی و مذهبی به میزبانی دانشگاه علامه طباطبائی و با حضور دکتر علی ربیعی، سخنگوی دولت و عضو هیئت امنای دانشگاه، دکتر غلامرضا غفاری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر حسین سلیمی، رئیس دانشگاه، حجت الاسلام صادق اکبری اقدم، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، محمدهادی عسکری، مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و وحید شالچی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار شد.
در این جشنواره کانون مهدویت دانشگاه حضرت معصومه (س) شایسته  تقدیر شد.
گفتنی است نهمین جشنواره ملی رویش ویژه دستاوردهای کانون های فرهنگی، هنری، اجتماعی و مذهبی دانشگاه های سراسر کشور از ۸ تا ۲۰ خردادماه با حضور ۸۶ دانشگاه و موسسه آموزش عالی به میزبانی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد. تعداد ۵ هزار و ۳۸۵ کانون با ثبت ۱۵ هزار و ۵۳۷ اثر در این جشنواه شرکت کردند.