در نشست فعالین فرهنگی با اعضای شورای فرهنگی؛
از کانون ها، انجمن ها، تشکل و نشریات دانشجویی برتر تجلیل شد

در نشست فعالین فرهنگی با اعضای شورای فرهنگی دانشگاه، از کانون ها، انجمن ها، تشکل و نشریات دانشجویی برتر تجلیل شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه حضرت معصومه (س) در این نشست از انجمن های علمی قرآن و حدیث، مشاوره و زبان انگلیسی به عنوان انجمن های علمی برتر تجلیل شد.

همچنین کانون های فرهنگی تئاتر و مهدویت به عنوان کانون های فرهنگی برتر و تشکل اسلامی جامعه اسلامی به عنوان تشکل دانشجویی برتر مورد تقدیر قرار گرفتند.

از میان نشریات دانشجویی نیز نشریه های منتشر شده توسط انجمن های علمی فقه و حقوق اسلامی و حسابداری به عنواننشریات دانشجویی برتر تقدیر شدند.

شایان ذکر است این نشست با حضور دکتر نسرین صادق زاده، سرپرست دانشگاه، حجت الاسلام و المسلمین محمد رضا آخوند زاده، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، دکتر حسین معینی، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، و سایر اعضای شورای فرهنگی، با گفتگو و تبادل نظر پیرامون فعالیت های فوق برنامه دانشجویی همراه بود.