سرپرست دانشگاه:
جسارت پذیرش مسئولیت و رویارویی با مشکلات ستودنی است

دکتر نسرین صادق زاده پذیرش مسئولیت های اجرایی توسط اساتید و کارکنان و رویارویی با مشکلات و انتقادات را ستودنی خواند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه حضرت معصومه (س) آیین تکریم دکتر حسین معینی معاون سابق دانشجویی و فرهنگی، دکتر حاتمی سرپرست سابق امور دانشجویی، دکتر محمد طالاری رئیس سابق گروه طرح و برنامه و معارفه دکتر ابوالفضل حاتمی، معاون دانشجویی و فرهنگی، دکتر غزاله غنی مقدم سرپرست امور دانشجویی و سحر علی کرمی سرپرست گروه طرح و برنامه دانشگاه با حضور مدیران و هیأت رئیسه برگزار شد.

دکتر نسرین صادق زاده در این مراسم گفت: وقتی استاد یا کارمندی، یک مسئولیت اجرایی را می پذیرد با کوهی از مشکلات و انتقادها روبرو می شود، لذا باید این جسارت برای پذیرش مسئولیت را ارج بنهیم.

وی رمز حضور فعال یک مسئول در سمت یا پست را دغدغه و انگیزه دانست و افزود: آنچه باعث صبوری و دوری از افسردگی و کم کاری یک مدیر در مواجهه با مشکلات و انتقادات می شود دغدغه مندی و برخورداری از انگیزه کاری است.

سرپرست دانشگاه از رحمات دکتر حسین معینی معاون سابق دانشجویی و فرهنگی تشکر کرد و اظهار داشت: حسن خلق و مسئولیت پذیری ایشان و اینکه علیرغم تمایل به کناره گیری از این مسئولیت تا مدتی به اداره امور ادامه دادند واقعا جای تقدیر دارد.

وی از زحمات دکتر حاتمی در دوران سرپرستی امور دانشجویی نیز تشکر کرد و گفت: ایشان از ابتدای شروع کار به عنوان معاون فرهنگی و اجتماعی بسیار پر انرژی ظاهر شدند و در تمام این مدت دغدغه‌ی مسائل جمعی و کلان دانشگاه را داشته اند.

دکتر نسرین صادق زاده به فراز و نشیب های مالی و دشواری های تامین منابع در سال های اخیر اشاره کرد و افزود: جناب آقای دکتر طالاری شناخت خوبی از معضلات و مسائل برنامه ای و بودجه ای داشتند و توانستند ارتباطات برون سازمانی مناسبی را برقرار کنند که از زحمات ایشان صمیمانه تشکر می کنم.

سرپرست دانشگاه از قبول سرپرستی امور دانشجویان توسط دکتر غزاله غنی مقدم و سرپرستی گروه طرح و برنامه توسط سحر علی کرمی نیز قدردانی کرد و ابراز امیدواری کرد با استفاده از تجربیات و همکاری با سایر واحد ها اقدامات خوبی در این دو حوزه صورت پذیرد.

حجت الاسلام و المسلمین آخوند زاده مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه نیز با اشاره به صداقت و تقوا به عنوان لازمه پذیرش مسئولیت، مدیران جدید را به تلاش وافر فراخواند.

وی از مدیرانی که در سختی ها و مشکلات همراه دانشگاه بودند تشکر کرد و به مدیران جدید توصیه کرد برای انجام امور به حمایت های آنچنانی تکیه نکنند و فعالیت های خود را به صورت جهادی و با حداقل امکانات پیگیری نمایند.

دکتر حسین معینی معاون سابق دانشجویی و فرهنگی دانشگاه به تکمیل پروژه های تربیت بدنی مانند سالن ورزشی، زمین چمن مصنوعی و جاده سلامت و خرید تجهیزات ورزشی اشاره کرد و گفت: از لحاظ تامین زیرساخت های ورزشی رشد خوبی داشتیم که باید از زحمات رئیس سابق دانشگاه و پرسنل تربیت بدنی نیز تشکر کنیم که حمایت ها و همکاری های خوبی در این زمینه به عمل آوردند.

وی از برگزاری جشنواره های کمند، چرتکه و رویش به عنوان برنامه هایی مهم یاد کرد و اظهار داشت: این برنامه ها علاوه بر اینکه جایگاهی برای ما در سطح کشور به ارمغان داشت، اعتبار مالی و معنوی خوبی هم نصیب دانشگاه کرد که باید از مدیر و کارشناس فرهنگی صمیمانه تشکر کرد.

دکتر معینی با اشاره به تاسیس مرکز مشاوره در زمان مسئولیت خود در معاونت دانشجویی و فرهنگی گفت: در این زمان این مرکز ساختارمند و با تامین تجهیزات فیزیکی مورد نیاز و با همکاری کانون همیاران فعالیت های خود گسترده کرد تا جایی که رتبه های نمونه کشوری را از آن خود کرد که از مسئول سابق و فعلی مرکز نیز تشکر می کنیم.

معاون سابق فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، ضمن قدردانی از مسئولین سابق امور دانشجویی، افزایش امکانات خوابگاهی و تجهیزات سالن غذا خوری را به عنوان یکی دیگر از دستاوردهای دوران مسئولیت خود عنوان کرد و گفت: با رایزنی های صورت گرفته با سازمان امور دانشجویان در این مدت منابع خوبی جذب شد.

دکتر محمد طالاری، رئیس سابق گروه طرح و برنامه نیز از برقراری ارتباطات برون سازمانی به عنوان کلیدی ترین فعالیت در حوزه طرح و برنامه یاد کرد و اذعان کرد: درصد قابل توجهی از وقت رئیس گروه طرح و برنامه به حضور در سازمان های مرتبط برای جذب منابع مالی اختصاص می یابد.

وی پس از ارائه گزارشی از دوران مسئولیت خود، از دشواری های تامین بودجه سخن گفت و اظهار کرد: در شرایطی که با وجود تحریم ها و اپیدیمی کرونا، وضعیت مالی کشور مطلوب نبود، توانستیم برای برخی پروژه های عمرانی مانند کتابخانه مرکزی اعتباراتی را دریافت کنیم.

دکتر ابوالفضل حاتمی، سرپرست سابق امور دانشجویی و معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه نیز  با تشکر از همکاران خود در معاونت دانشجویی و فرهنگی از دغدغه های دانشگاه در صورت حضوری شدن آموزش سخن گفت و مدیران دانشگاه را به ارائه نظرات و پیشنهادات سازنده دعوت کرد. 

وی، معاونت دانشجویی و فرهنگی را پرچالش ترین حوزه در ارائه خدمات به دانشجویان عنوان کرد و افزود: شرایط خاص دانشگاه مانند دوری از شهر، کمبود خوابگاه و عدم برخورداری از فضای کافی برای تهیه غذای دانشجویان این جالش ها را دوچندان می کند.

معاون دانشجویی و فرهنگی ایجاد فضای باطراوت و شاد را از اهداف پیش روی دانشگاه به شمار آورد و اظهار داشت: برای سلامت جسم و روان اساتید، کارمندان و دانشجویان تمام اقدامات ممکن را انجام خواهیم داد.

در ادامه مراسم دکتر غزاله غنی مقدم، سرپرست امور دانشجویی و سحر علی کرمی، رئیس گروه طرح و برنامه نیز طی سخنانی از سرپرست دانشگاه برای حسن اعتماد به آنها تشکر و قدردانی کردند.

در پایان مراسم از زحمات مسئولین سابق با اهدای لوح و هدیه یادبود تقدیر شد.

1400/7/21