برگ زرینی بر افتخارات دانشگاه؛
کسب رتبه سوم المپیاد علمی دانشجویی کشور توسط دانشجوی دانشگاه

بهناز محمدکاظمی، دانشجوی رشته علوم قرآن و حدیث، رتبه سوم المپیاد علمی دانشجویی کشور در رشته الهیات و معارف اسلامی را از آن خود کرد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه حضرت معصومه (س) بهناز محمدکاظمی با هدایت اساتید گروه علوم قرآن و حدیث، پس از راهیابی به مرحله کشوری المپیاد علمی دانشجویی، توانست با درخشش در بیست و ششمین المپیاد علمی دانشجویی کشور، رتبه سوم این المپیاد در رشته الهیات و معارف اسلامی را کسب نماید.

این موفقیت که برگ زرینی بر دفتر افتخارات دانشگاه است را به ایشان و سایر دانشگاهیان تبریک عرض می نماییم.

پیام تبریک مدیرآموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه:

به نام خداوند.

افتخار آفرینی و کسب مقام سوم المپیاد دانشجویی رشته علوم قرآن و حدیث توسط دانشجوی گرامی بهناز محمدکاظمی را که نشان از تلاش مجدانه ایشان و تعامل و زحمات خالصانه استادان محترم دارد به اعضای محترم گروه قرآن و حدیث و مجموعه همکاران ارجمند در دانشگاه حضرت معصومه (س) صمیمانه تبریک عرض می‌نمایم. از درگاه خداوند متعال دوام توفیقات و کسب موفقیت‌های روز افزون را مسالت می‌نمایم.

محمد حسین وکیلی مقدم؛ مدیر آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه حضرت معصومه (س)

پیام تبریک مدیر گروه علوم قرآن و حدیث دانشگاه: