با حکم سرپرست دانشگاه؛
سرپرست معاونت اداری و مالی دانشگاه منصوب شد

دکتر نسرین صادق زاده طی حکمی، دکتر روح الله عباسی شورشجانی را به عنوان سرپرست معاونت اداری و مالی دانشگاه منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه در این حکم آمده است:

نظر به مراتب تعهد، دانش و تجارب اجرایی جنابعالی، به موجب این حکم به عنوان سرپرست معاونت اداری و مالی دانشگاه منصوب می­ شوید.
انتظار می رود با توجه به جایگاه و مأموریت ویژه این مجموعه، برای تحقق اهداف کلان دانشگاه در راستای سیاست های ابلاغی وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری، با بهره گیری از ظرفیت‌های منابع انسانی، نهایت تلاش خود را بکار گرفته و برای اجرای برنامه­ های زیر همت گمارید:
- رعایت مبانی اقتصاد مقاومتی در حفظ بیت‌المال و  اعمال سیاست های موثر در تقویت انضباط اداری و مالی
- مدیریت اثربخش منابع انسانی به منظور افزایش بهره‌وری و ارتقاء کرامت انسانی اعضای هیأت علمی و  یاوران علمی دانشگاه
- چابک سازی سیستم و افزایش بهر­ه وری با اصلاح فرایندها و آموزش های مستمر
- توجه ویژه به رفاه همکاران محترم و خانواده های آنها با بهره­ گیری از همه ظرفیت ها
سلامتی و توفیق جنابعالی در سایه عنایات ولی عصر (ارواحنا له الفداء) را از درگاه خداوند متعال خواستارم.

شایان ذکر است دکتر روح الله عباسی شورشجانی، عضو هیأت علمی گروه حسابداری دانشگاه، مدیریت امور پژوهش و فناوری و مدیر دفتر نظارت و ارزیابی را در کارنامه کاری خود در این دانشگاه دارد.

رزومه دکتر شورشجانی را از اینجا ببینید.