در حاشیه سفر رئیس جمهور به استان قم صورت گرفت؛
بازدید مشاور وزیر علوم و مدیرکل دفتر وزارتی از دانشگاه

دکتر علی شمسی پور در حاشیه سفر استانی رئیس جمهور، ضمن بازدید از مجموعه در جریان امور دانشگاه قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، در این دیدار که صبح روز جمعه دهم دی ماه با حضور برخی از مسئولین دانشگاه برگزار شد، دکتر شمسی پور ضمن اعلام حمایت قاطعانه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از دانشگاه های ویژه بانوان گفت: دانشگاه حضرت معصومه (س) با توجه به دغدغه های به حق مردم برای تحصیل دخترانشان باید تقویت شود.
مشاور وزیر علوم از برنامه ریزی های صورت گرفته در دانشگاه برای مهارت افزایی بانوان استقبال کرد و اظهار داشت: توسعه ظرفیت های مربوط به کارآفرینی در دانشگاه ها از اولویت هایی است که باید به آن ها پرداخته شود.
دکتر شمسی پور با ارائه راهکار هایی برای رفع موانع موجود در برخی از امور دانشگاه تاکید کرد: مسئولین استانی و ستاد وزارت علوم با همکاری با دانشگاه حضرت معصومه(س) به مدیران این دانشگاه برای توسعه خدمات آموزشی، پژوهشی و فرهنگی به دانشجویان یاری رسانند.