همزمان با ایام الله دهه فجر؛
فرمانده بسیج کارکنان استان از دانشگاه بازدید کرد

سروان رضا کبیری، فرمانده حوزه مقاومت ولی عصر (عج) بسیج کارکنان و هیأت همراه از دانشگاه بازدید و با مسئولان دانشگاه و اعضای شورای مرکزی بسیج کارکنان دانشگاه گفتگو کرد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل، سروان رضا کبیری وجود دانشگاه حضرت معصومه (س) برای استان قم را موهبتی دانست که با توسعه و تقویت بیش از پیش، برکات آن شامل آحاد مردم استان خواهد شد.
فرمانده حوزه مقاومت ولی عصر(عج) بسیج کارکنان استان قم برای هر گونه همکاری میان دانشگاه و سپاه و بسیج اعلام آمادگی کرد و اظهار داشت: طرح هایی که به هر نحوی خدمتی به مردم ارائه می کند، می تواند بستری برای همکاری دو سازمان باشد.
وی از اقدامات صورت گرفته در حوزه های فرهنگی و اجتماعی در پایگاه شهید باقری بسیج کارکنان دانشگاه حضرت معصومه (س) به فرماندهی مهدی ذوالقدر تقدیر و تشکر کرد و گفت: آنچه باید در خصوص ایجاد و بروزرسانی پرونده اعضای بسیج کارکنان دانشگاه انجام می شده به همت شورای بسیج کارکنان دانشگاه صورت گرفته و تمامی اعضا دارای پرونده بسیج می باشند.
1400/11/17