به مناسبت هفته گرامیداشت مقام استاد؛
از اساتید و مدیر گروه برتر دانشگاه تجلیل شد

به مناسبت گرامی داشت روز استاد همایشی برگزار و در آن از اساتید و مدیر گروه برتر دانشگاه تجلیل شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه در این مراسم از دکتر ابوالفضل حاتمی که با نظرسنجی از اعضای هیأت علمی به عنوان مدیر گروه برتر آموزشی انتخاب شده بود تجلیل شد.
دکتر علیمراد حیدری دانشیار گروه حقوق، دکتر الهام فتحی استادیار گروه مشاوره، دکتر انسیه عسگری، استادیار گروه علوم قرآن و حدیث از میان اعضای هیأت علمی و حجت الاسلام و المسلمین دکتر سید علیرضا حسینی و دکتر هانیه بذرافشان از میان اساتید مدعو به عنوان سرآمدان آموزشی سال 1401 معرفی شدند.
در این مراسم همچنین از دکتر انسیه عسگری استاد مشاور انجمن علمی گروه علوم قرآن و حدیث و سرکار خانم لیلا نیک نسب استاد مشاور انجمن علمی گروه زبان انگلیسی از میان اساتید مشاور انجمن های علمی و از حجت الاسلام و المسلمین دکتر سید ضیاءالدین علیانسب استاد مشاور فرهنگی کانون مهدویت از میان اساتید مشاور کانون های فرهنگی و حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمد صادقی به عنوان استاد مشاور برتر نشریات علمی دانشگاه تقدیر شد.